اگر
می خواهید از بدنتان مراقبت کنید این چای را فراموش نکنید
چون برای سلامتی فواید زیادی دارد و از ابتلا به بسیاری از بیماری ها جلوگیری میکند با خواندن منعت های این چای برای یک بار هم که شده حتما آن را امتحان خواهید کرد و اگر عادت به نوشیدن این چای دارید خاصیت آن را بدانید .بهتر است در ادامه مطلب نگاهی به فایده های ان چای انداخته و طرز تهیه این چای را یاد بگیرید
اسم چای ماسالا به گوش شما خورده است؟ چای ماسالا یک چای هندی است که
قرن هاست در سراسر جهان شناخته شده است و در نقاط مختلف جهان، به صورت های
مختلف تهیه می شود. این نوشیدنی از ترکیب گیاهان، ادویه ها و حتی سبزیجات و
میوه ها در آب جوش تهیه می شود.
این دستور تهیه ی ماسالا به بهبود گوارش و تقویت دستگاه ایمنی کمک می کند.
ترکیبات چای ماسالا رادیکال های آزاد را از بین می بردند و به این ترتیب،
از سرطان، سرماخوردگی، جوش صورت و مشکلات دیگر جلوگیری می کنند.
این دمنوش خوش عطر و طعم را تهیه کنید و با نوشیدن آن، التهاب بدن خود را
کاهش دهید، ایمنی بدن خود را بالا ببرید و گوارش را بهبود ببخشید.
مواد لازم
• سه فنجان آب جوش
• یک چوب دارچین
• ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه و رنده شده
• ½ قاشق چای خوری میخک کامل
• ۸ عدد غلاف (پوسته ی خارجی) هل
• یک فنجان شیر نارگیل پر چرب
• عسل خام برای افزودن شیرینی
طرز تهیه
همه ی ادویه ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش دم کنید. شیر نارگیل و عسل را به آن اضافه کنید. آن را صاف کنید و بنوشید.
مواد اصلی و فواید چای ماسالا
هل نشاط آور است و سلامت کلیه ها، ریه ها و قلب را بهبود می بخشد. از
طرف دیگر، میخک برای مجاری گوارشی بسیار مفید است. هل و میخک هر دو خواص
ضدعفونی کنندگی دارند و به بدن در مقابله با عفونت و همچنین تقویت دستگاه
ایمنی کمک می کنند.
دارچین به عنوان ماده ی اصلی دیگر این نوشیدنی، به کاهش قند و کلسترول خون
کمک می کند. دارچین برای مقابله با سرطان روده ی بزرگ هم بسیار مؤثر است.
زنجبیل فواید درمانی فراوانی دارد و به همین جهت، گیاه دارویی بسیار محبوبی
است. زنجبیل دستگاه ایمنی را تقویت می کند و گوارش را بهبود می بخشد.
زنجبیل باعث کشته شدن سلول های سرطانی می شود و به این ترتیب از سرطان
جلوگیری می کند. زنجبیل علائم آسم را تسکین می دهد و سلامت قلبی و عروقی را
بهبود می بخشد.
منبع : baghdaroo.com